VIP salónky díky kreditkám
V Dillí to můžu potvrdit. Měl jsem štěstí v neštěstí s příletem někdy v 4 ráno, když tam ještě nikdo nebyl.
Mandre napsal(a):By me zajimalo, jestli jste nekdo videl ve svete takhle narvany salonek jako je erste v Praze? Ja ne zatim, jenom v Lisabonu bylo trosku vic lidi, ale nepousteli pak hodinu nikoho dalsiho. V erste to je opravdu nekdy extrem.
Ahoj, videl a nekolik. To, ze je pred salonkem fronta klidne na desitky minut, jsem zazil nekolikrat, samozrejme jde o “horsi” salonky, kam pousti na LK/PP. Namatkou treba v Doha nebo vyhlaseny salonek v Catanii. Oba jsme navstivili letos a po vystani fronty uvnitr nebyla zadna volna mista k sezeni, jidla minimum, jen studene, zadny lepsi alkohol. Po par minutach treba ulovite misto k sezeni, ale treba 2-3 mista vedle sebe, to je jako vyhra v loterii. Samozrejme zalezi, v jakem case tam jste. Nebranim EP salonek, ale z pohledu klienta s neomezenym poctem navstev, je to porad fajn, i kdyz by spousta veci mohla urcite byt lepsi, o tom neni diskuze. Ale jsou proste i horsi, alespon podle me 😃
Salonek Alicante. Odhadem 80 míst. Posezení pěkné, jídlo bylo při našem příchodu vyjezené, ale doplňovali. Bagety, sendviče, šunka, sýry, v teplém bufetu jednoporcové misky s Paellou, polévka atd. K pití víno, pivo, něco z tvrdého. Za mě úplně v pohodě, příště jdu zas :-)
Ahoj. Nemá někdo zkušenosti se salonky v Helsinkách a Inčchonu? Nějaký na doporučení? Letíme tam přes Vánoce, a na odletu bychom chtěli využít ten v Korei a pak na přestupu v Helsinkách 26 a 27.)
Ahoj, já byl v té Aspire Gate 27 - do toho premium se nešlo bez správné letenky dostat (zkusil jsem to :-) )
Byl strašně přecpaný, ale měli točený pivo, víno nealko, teplá byla jen polévka a pak nějaký studený věci jako těstovinový salát, šunky, pečivo... overall slabota, na druhou stranu v Helsinkách jsem za pivo platil 8-12€ takže tady se člověk aspoň trochu zahojí :D
Ahoj. Mate někdo zkušenost se salónky v Istanbulu? Budu tam mít asi 3,5hod. na přestupu směr Singapur (vstup na LK). Díky
Áčko napsal(a):Ahoj, já byl v té Aspire Gate 27 - do toho premium se nešlo bez správné letenky dostat (zkusil jsem to :-) )
Byl strašně přecpaný, ale měli točený pivo, víno nealko, teplá byla jen polévka a pak nějaký studený věci jako těstovinový salát, šunky, pečivo... overall slabota, na druhou stranu v Helsinkách jsem za pivo platil 8-12€ takže tady se člověk aspoň trochu zahojí :D
Pívo ani jiné alko mě tolik netrápí, spíš mi jde o to jídlo :-D Kouknu na ten Aspire. V priority pasu je jich víc, tak je o to vybrat ten nejlepší.
Barney Flyer napsal(a):Ahoj. Mate někdo zkušenost se salónky v Istanbulu? Budu tam mít asi 3,5hod. na přestupu směr Singapur (vstup na LK). Díky
IGA lounge už se tu určitě několikrát probíral. Jídla dost, včetně grilu.
J0x napsal(a):[citace="Barney Flyer"]
Ahoj. Mate někdo zkušenost se salónky v Istanbulu? Budu tam mít asi 3,5hod. na přestupu směr Singapur (vstup na LK). Díky
IGA lounge už se tu určitě několikrát probíral. Jídla dost, včetně grilu.
[/citace]
Ahoj, za me take pozitivni zkusenost, pred par lety jsem tam dokonce stravil asi 8 hodin v noci v kuse a i v noci bylo porad co jist a pit. Rozhodne lepsi prumer.
Hele, taková blbost, mohl by někdo s kartami od RB a Lounge Key app postnout screenshot stránky, kde pod profilem je visit history a volné/využité vstupy? Díky!
Ahoj. Mam 2 profily kvůli 2 kartám. Bohužel nejdou do apky nahrát 2 karty. Cali: sice nevím k čemu to potřebuješ, ale viz níže:
Včera k večeru si ve Vienna Lounge nebylo málem kam sednout. Úklid nestíhali a doplňování dezertů taky ne. To jsem tam ještě nezažil.
Mandre napsal(a): By me zajimalo, jestli jste nekdo videl ve svete takhle narvany salonek jako je erste v Praze?
Mockrát, hlavně United Club, AA Admirals Club a Delta Sky Club v USA, tam to bývá někdy pěkný zoo😂
Nuny: v United clubu jsem viděl to největší zvěrstvo a to společně wc. Takže místo aby čekaly jen ženy, tak čekali všichni. V salónku 5min fronta na wc, místo strčit šulina do mušle a pokračovat. Jinak je vtipné na baru, jak amíci za drinky grátis dávají obsluze dýška. Jinak daleko lepší jsou Polaris salónky, akorát že byla rezervace předem do části restaurace s obsluhou :( a sprchy také bez šance…
Právě jsem v Premium Lounge AirSerbia. Čisto, plné tak z 50%, velký výběr alkoholu a teplého jídla. Alkohol a káva pouze z baru a omezení na 3 alko drinky.
Jinak ráno jsem byl v MC Lounge na Terminálu 1 a je to vlastně to samé jako všechny ostatní salonky na letišti. Plno tak z 40%. Naprd stolky, ale super výhled.
Všechno pořád dobré proti Best Business VIP Lounge v čínském Dali... K zakousnutí byly sušenky, instantní nudle, k pití voda a čaj http://www.prioritypass.com/loun...vip-lounge
Jednou, dvakrát do roka letíme s děckama koupákem z BRQ a tak se čas od času podívám do místního salonku.
Tento rok změna - už to není tak, že přijdete na bar a tam si v rychlosti naberete věci +- v ceně kreditu kterej dostanete za každej uplatněnej vstup. Bylo to 350 Kč, pokud si dobře vzpomínám.
Teď to funguje tak, že je to s obsluhou, tedy - jdete do salonku a někdo z baru vezme objednávku. Předchozí systém mi teda připadal lepší. Možná to zdržovalo? Ale nevím, ten salonek byl pokaždé prázdnej, nemyslím si, že tam chodilo moc lidí a nějak negativně to pak ovlivňovalo provoz.
Co mně zaujalo - tak vám teď nově neřeknou, za kolik si můžete objednat na jeden uplatněnej vstup. Prostě je to "tajný" a nesmí to říct :D Ptal jsem se asi 4x. V kombinaci s tím, že v salonku není žádnej ceník, ani kompletní rozpis toho, co je dostupný je to... Slušně řečeno, zvláštní... Asi spekulují na to, že těch pár lidí ce se tam čas od času objeví - si toho předraženýho občerstvení radši objedná míň. Ale působí to na mně teda jako docela slušnej bizár.
Nicméně, sérií dotazů na aktuální výši obj. a za kolik si teda ještě můžu objednat se mi povedlo zjistit, že onen limit je asi 400 Kč. Píšu "asi", protože ani po cca hodině a půl to ještě "neměli úplně spočítaný", ale nakonec z nich vylezlo že je to "asi" nad 1600 Kč, což je víc než celková výše kreditu. Uplatnil jsem 4 vstupy a cena za ty věci co jsem objednal +- seděla, takže tak... :-)